Skip to main content

Mijn praktijk

Over mij

Naast pedicuren kan u bij mij ook een gezichtsverzorging boeken, maar ook harsen van benen of wenkbrauwen is mogelijk.

Tijdens de gezichtsbehandelingen werk ik met het Nederlandse merk Puurr. In meeste producten zitten geen parabenen, sulfaten, alcohol en parfums. 

PUURR Organic: is 97% tot 100% natuurlijk. Deze lijn is gebaseerd op biologische ingrediënten zonder alcohol of parfum. En is zeer geschikt voor een gevoelige huid.

PUURR Anti-Aging: De Anti aging crème stimuleert de aanmaak van het huideigen collageen. De krachtige mix van hyaluron en retinol beschermt de huid tegen veroudering en houdt de huid jong en strak. Helpt rimpelvorming te vertragen. 

Er zijn mensen die schimmelnagels hebben en denken dat hier niets aan te doen is. Dit is echter niet het geval. In de meeste gevallen zijn deze op een hele mooie manier te repareren. Desgewenst kan ik uw nagels dan ook voorzien van een gellak.

De Praktijk is gevestigd in de schuur en is tevens toegankelijk voor mindervaliden. U kunt parkeren op een ruime parkeerplaats. Er is geen wachtruimte aanwezig, zorg dat u op de afgesproken tijd aanwezig bent. 

Bij De Praktijk kunt u dus terecht voor een diversiteit aan behandelingen.

Heeft u vragen?                                                                     

U mag mij altijd bellen en ik zal antwoord geven op uw vraag.

Graag tot ziens bij “de Praktijk”

Daniëlle

Mocht u verhinderd zijn……Voor uw afspraak heb ik tijd in mijn agenda gereserveerd. Indien u uw afspraak niet 24 uur van te voren afzegt, ben ik genoodzaakt om 100% van de geboekte behandeling in rekening te brengen.

Welkom in mijn praktijk…